Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tegyek ha tul hig lett a...

Mit tegyek ha tul hig lett a palacsintatesztam?

Figyelt kérdés

Kerlek ne gunyoljatok ki, most tanulok sutni-fozni

A palacsintateszta mennyire hig? Mert ez nagyon az lett, tegyek egy kis lisztet bele ?

[link]


E szerint a recept szerint csinaltam



2023. jan. 18. 16:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Persze,teszel bele még lisztet és nem lesz híg.
2023. jan. 18. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Így van, liszttel sűrítheted amíg megfelelő állagú nem lesz.
2023. jan. 18. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy túl híg, próbálj meg egyet kisütni. A palacsintatészta folyós, nem sűrűn folyó. Hígabb, mint gondolnád. Nem vízsűrűségű, de nem is krémszerű. Akkor tudod vékonyra szétteríteni, ha folyik. Én is ilyen arányokkal szoktam csinálni, mint ez a recept.
2023. jan. 18. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

De cuki vagy.

Lisztet egy-két kanállal lehet még bele tenni, de lehet, ahogy írták is, nem biztos, hogy híg. Egyet próbálj kisütni, ha szakad, nem tudod megfordítani, úgyis látni fogod. Akkor mehet bele még liszt.

2023. jan. 18. 17:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy tipp: ha kell még bele liszt, akkor külön kistálba tedd, és a már meglévö tésztából mindig picit hozzáadva keverd elöször simára, úgy tedd a többi közé, ha a kész palacsintatésztába teszel lisztet, az csomós lesz.
2023. jan. 18. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

De nehogy a lisztet beledobd a löttybe, mert csomós lesz!

Tegyél tálba vagy bögrébe lisztet és azt öntsd fel APRÁNKÉNT, miután előtte csomómentesre keverted!

De ahogy írják is, nem biztos, hogy híg az!

2023. jan. 18. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Megnéztem a receptedet, ha így csináltad, akkor nem híg, hanem pont jó!
2023. jan. 18. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Először süss ki egyet! Ha most csinálsz palacsintát először, lehet, hogy csak neked tűnik hígnak.
2023. jan. 18. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Süss ki kettőt, mert nekem 100 év sütés-főzés után is az első mindig elszakad!
2023. jan. 18. 17:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Már biztos megcsináltad, de ha kell hozzá rakni még lisztet, akkor botmixerrel/robothabverővel csomó mentessé lehet tenni a palacsintát. Én is hígabbra szoktam, a sűrű az nekem nagyon vastag lesz.
2023. jan. 18. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!