Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Palacsintatésztát lehet...

Palacsintatésztát lehet elektromos habverővel is csinálni, vagy csak turmixgépben?

Figyelt kérdés
Van bármi különbség?
2021. márc. 21. 17:29
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Meg egy fakanállal is
2021. márc. 21. 17:36
 2/10 anonim válasza:
91%
Egyiksem kell hozzá
2021. márc. 21. 17:40
 3/10 A kérdező kommentje:
Kösziiiii
2021. márc. 21. 17:40
 4/10 anonim válasza:
74%
Vicc az, hogy mi mindig elektromos habverővel csináltuk, és nem is gondoltam volna hogy turmixgépben is lehet :D
2021. márc. 21. 17:51
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Sosem hallottam olyanról, hogy turmixgépben csinálta volna bárki a palacsintatésztát. Elektromos vagy kézi habverő nálunk az alapértelmezett eszköz.
2021. márc. 21. 18:02
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Mifelenk egy nyamvadt fakanal is pont megfelel ... nagymamam meg azt sem tudta mi az az elektromos konyhai robotgep, megis kivalo palacsintakat sutott.
2021. márc. 21. 18:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Bármi jó hozzá, amivel egyenletesre tudod keverni a nyers tésztát. Akár egy darab villa is vagy egy fakanál, de egy szimpla kézi habverő is tökéletes hozzá, nem kell hogy elektromos legyen. Az csak gyorsabban összekeveri, értelemszerűen, de semmi pluszt nem ad hozzá amit ne tudnál kézi keveréssel is elérni.
2021. márc. 21. 19:00
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, persze. Én előbb kézi habverővel összekeverem, utána állni hagyom és közvetlenül a sütés előtt még átmegyek rajta botmixerrel is.
2021. márc. 21. 19:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Sima kézi habverővel csinálom.

Elképzelem nagyanyámat egy botmixerrel.

Még áram se volt, de palacsintát sütöttek.

2021. márc. 21. 19:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Korábban elektromos habverővel csináltam, mert úgy láttam otthon, de mióta láttam, hogy a párom anyukája kézi habverővel keveri, átszoktam arra. Gépi habverőtől úgyis csak fröcsögött mindenhova, meg a kézit egyszerűbb előszedni is. Turmixgépben nem csinálnám, mert utálom elmosni, maximum botmixerrel.
2021. márc. 21. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!