Elektromos sütőben nem lehet használni alufóliát?
Figyelt kérdés
A kézikönyvben olvastam. Most lett ilyen sütőm, előtte gáz volt.
Kacsát szeretnék sütni. Ha nem takarhatom le, nem fog kiszáradni?
Illetve a húsokat milyen fokozatokon süssem? Vagy a pitéket? Van benne légkeveréses funkció is.
Ti hogy csináljátok?
2020. szept. 30. 16:00
1/10 anonim válasza:
Persze, hogy lehet alufólia. Mikróban nem lehet. A recepteknél ott vannak a hőfokok, meg hogy kell-e légkeverés.
2/10 anonim válasza:
Én annyit hallottam, hogy tilos "kibélelni" vele a sütőt. (Őszintén szólva nem is értem, hogy ez mit jelent, és miért tenne ilyet bárki. :D )
3/10 A kérdező kommentje:
Az volt beleírva hogy sütés közben ne takarja le a készülék egységeit alufóliával. A tepsi nem az egysége? :/
2020. szept. 30. 16:11
5/10 anonim válasza:
Az "egységek" a füzöszálak, a ventillátor, a szellözö - a tepsi nem az.
7/10 anonim válasza:
Alufóliával csak annyira kell vigyázni, hogy a légkeverés ne fújja le a tepsiről, mert képes rá, és ráfújja a szellőzőkre, meg a ventilátorra.
Meg arra, hogy a kacsa bőréhez ne érjen hozzá, mert rátapad, rásül. :)
8/10 anonim válasza:
Épp most sütök krumplit elektromos sütőben. A tepsi alját kibéleltem fóliával. Semmi tragédia nem történt.
9/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :)
2020. okt. 1. 05:13
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!