Melyik sütési módot mihez kell használni, pl alsó/felső/alsó-felső/légkeverés, stb egyáltalán melyik a fontos és melyik fölösleges?
Elektromos sütő vásárláson gondolkozunk, de nem tudom, hogy mire érdemes figyelni?
Mikor/mire használ az ember alsó sütési módot? És felsőt? És alsó-felsőt? És légkeverést? Mikor nem jó a légkeverés?
Nem értek ezekhez, tudnátok tanácsot adni?
pl egy ilyen jó lehet?
Csak alsó szerintem nincs.
A légkeverésesben elvileg hamarabb sülnek meg a dolgok, és esetleg kisebb hőmérsékletre is lehet állítani. Az enyémen 4 fokozat van: alsó-felső; grill; és mindkettőhöz lehet választani légkeverést (vagy sem). 10 év alatt kizárólag a sima alsó-felsőt használtam mindenhez :), ha grillezni akarok azt a mikróban csinálom. Egyébként nagyon jó az elektromos sütő, pontosan lehet állítani a hőfokot, mindig ugyanúgy süt, megbízható. Igaz sose volt gáztűzhelyem, de anyósnál, nagymamánál mindig azt láttam hogy vagy túl erősen süt, vagy ha az ember telerakja cserepekkel akkor száz év mire megsül a kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!