Ehhez a süteményhez fontos-e a szódabikarbóna? Illetve fontos-e a püspökkenyérforma vagy bármilyen tepsi jó?
2014. nov. 7. 12:48
1/8 anonim válasza:
A szódabikarbónától csak kicsit nagyobb lesz, de nem kötelező.
Bármilyen kis tepsi jó, csak laposabb lesz.
2/8 anonim válasza:
Ha elhagyod a szódabikarbónát, valószínűleg nem lesz kellően laza a tészta. Ha bármely tepsit használsz, nehezen tudod belőle kivenni sérülés nélkül.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kezdő vagyok sajnos, ezért is lenne még egy kérdésem. Sokszor az a bajom a receptekkel hogy nehéz értelmezni. Ennél a receptnél a összekeverem egy tálba a szódabikarbónát, a lisztet, sót és a kakaóport. Utána a puha rámát robotgéppel krémesre keverem a cukorral és a tojással. Majd pedig belekeverem a joghurtot. Ezután mi a következő lépés? A két összedolgozott anyagot egybeöntöm? Ezt a részét nem igazán értem. Ha ez megvan akkor egy kevés vízzel ezt felöntöm. Lényegében ennyi lenne a recept? A másik fontos kérdésem. Villanytűzhely van. Így akkor hányason süssem meg illetve mennyi ideig? Előre is köszönöm a választ.
2014. nov. 7. 13:11
4/8 anonim válasza:
Szódabikarbóna helyett tegyél bele egy fél csomag sütőport. Normál tepsiben lapos lesz, a püspökkenyér forma gyakorlatilag arra van kitalálva hogy kisebb adag sütit lehessen sütni. Ne a legmagasabb fokozaton süsd, az kb 250 fok lehet, a fokozatok számától függően eggyel vagy kettővel alacsonyabban, ha kicsit melegebb a sütő egyébként az se baj (200-max 220fokot még elbír).
5/8 anonim válasza:
Ja és ha normál tepsiben sütöd, akkor kevesebb idő is elég neki, mivel vékonyabb.
6/8 anonim válasza:
Fél csomag sütőport tegyél bele, bármilyen tepsi jó.
7/8 anonim válasza:
Igen, elkevered a két anyagot, közepes lángon süsd.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
2014. nov. 7. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!