Mivel ugye a csirkemellet meg a szűzérmét is lehet médiumra sütni, tulajdonképpen nem lehet lehet nyersre csinálni max azt mondod hogy ez rare,medium lett?
Figyelt kérdés
ápr. 26. 09:59
1/3 anonim válasza:
Nyers és médium nem ugyanaz. Bocs, de tulajdonképpen mi a kérdés?
2/3 anonim válasza:
Csirkemellett nem szabad nyersre baktérium fertőzés miatt.
Szűzérmét se szokták rare-ra sütni max rózsaszínre.
3/3 anonim válasza:
A rare avagy angolosan átsütve azért elég messze van a nyerstől.
És, míg médiumra avagy rozéra gyakorlatilag bármit lehet sűtni, mert ott a hús belseje is elég hőkezelést kapott, hogy minden baktérium és korokozó elpusztuljon. Addig rare-re ez már nagyon nem igaz. Csirkemell kifejezetten nem ajánlott szalmonella fertőzés veszélye miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!