Lefagyasztott meghámozott cukkinit meg lehet tölteni? Sütés közben nem esik szét a héja nélkül?
Én nem mélyfagyasztanék szezonàlis zöldséget.
Nàlam kuka.
Mindent fagyasztok, ami a kertemben terem. Akkor frissen igaz nem fogyott el, de emiatt nem fogom kidobni. Következő szezonig többnyire elfogynak a fagyasztott házi zöldségeim. Tényleg a nyár végére tele van két fagyasztó, de legalább évközben nem nagyon kell zöldséget venni főzéshez.
Egyik zöldséget sem szoktam kiolvasztani, hanem a fagyasztóból mennek a fazékba vagy sütőbe. Nekem is ez jutott eszembe, hogy szétesik. Azért köszönöm a válaszokat, másfajta étel lesz majd belőle.
Elég rosszul viseli a fagyasztást mivel magas a víztartalma.
De most már egyre olcsóbb és jön a szezonja.
Nem fagyasztgatnám.
Eddig inkább csak főzeléknek használtam fel, annak tökéletes volt fagyasztva. Semmi baja nem volt, egyből ment a fazékba, nem olvasztottam fel. Másnak még nem próbáltam, ezért is tettem fel ezt a kérdést.
Lehet, hogy olcsó a boltban, de ha van saját, akkor azt használom fel valamilyen formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!