A héjában főtt krumpli (ugye) nem veszít sokat a tápértékéből, ha az utolsó 10 percre kettévágom, hogy gyorsabban átfőjön?
Figyelt kérdés
2023. júl. 6. 20:08
1/4 anonim válasza:
Ennek semmi értelme... spórolsz vele 10 percet ezért nem érdemes szétvágni, akkor eleve kockázd fel és akkor előbb megfő.
Amúgy magától a főzéstől veszít a tápértékéből minden étel.
3/4 anonim válasza:
Némi keményítő kifő de alapjában nem.Darabolva gyorsabban elkészül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!