Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A héjában főtt krumpli (ugye)...

A héjában főtt krumpli (ugye) nem veszít sokat a tápértékéből, ha az utolsó 10 percre kettévágom, hogy gyorsabban átfőjön?

Figyelt kérdés

2023. júl. 6. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

Ennek semmi értelme... spórolsz vele 10 percet ezért nem érdemes szétvágni, akkor eleve kockázd fel és akkor előbb megfő.

Amúgy magától a főzéstől veszít a tápértékéből minden étel.

2023. júl. 6. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
43%
De.
2023. júl. 6. 20:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
Némi keményítő kifő de alapjában nem.Darabolva gyorsabban elkészül.
2023. júl. 7. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
85%
A főzés tol nem a vágásról.
2023. júl. 7. 08:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!