"Vegán" krumplirecepteket keresnék(?)
Olyan krumplirecepteket keresek, amiben nincs hús, tejtermék, tojás, illetve "vegán" hús, kolbász, stb sem és nem "rakott krumpli"szerüség.
A google-ban csak vegán rakott krumpli van, az nem jöhet szóba, mást meg nem találok.
Direkt ide tettem a kérdést, mert nem akarom, hogy egyes agresszív lények szétoffolják.
Kérem, akinek van jó ötlete, ossza meg velem, elöre is köszönöm.
Petrezselymes újkrumpli bármilyen savanyúsággal, nekem nagyon bejött ez a recept.
Kedvencem az aloo matar -lényegében krumpli borsó, paradicsom, kokusztej (ez opcionális) és curry fűszer. Isteni finom.
Vagy krumplis tészta, félénk szokás krumpli nokedlit is csinálni lecsós alappal, és isteni finom a krumpli karfiol curry is. Sőt, a neve nem jut eszembe, de fűszeres krumplival töltött tekercset is ettem már krisnas étteremben, isteni finom nasinak
süsd ki és mehet rá humusz szósz, akkor megvan a fehéjre
vagy főzd meg, keverj hozzá lisztet, sütőprt, süsd ki tepsiben és rakd meg mint egy kenyérlángost vagy pizzát. paradicsomszósz, gomba stb
vagy csinálj tócsnit
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!