Megsütöttem életem első kenyerét, receptet betartottam pontról pontra és mégis olyan kemény lett a kenyér héja mint a műanyag. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Sehol sem találtam utalást más receptekben hogy lehet ezt kivédenimárc. 20. 11:16
1/7 anonim válasza:
Lehet azért csodálkozol, mert még nem találkoztál igazi kenyérrel.
A bolti legtöbbje olyan, mintha valami zacskó lenne a bélzet körül. Nincs több fél milliméternél.
Az igazi kenyér héja ropogós, kemény.
2/7 A kérdező kommentje:
Találkoztam már igazi kenyérrel, pékségből sem a zacskós szeletelt kenyeret vásároljuk. Tudom milyen az igazi kenyér héja ahhoz viszonyítva állítom hogy az enyém túl kemény volt
márc. 20. 11:24
3/7 anonim válasza:
Igazi kenyér héja az olyan mint a zsilettpenge.
4/7 anonim válasza:
Lehet túl sütötted vagy kevés volt a pára,így nehéz megítélni.
5/7 anonim válasza:
Kevés volt a nedvesség vagy túlsütötted. Próbáld puspokkenyer formaba sutni. Akkor oldslt korbe nem lesz hej vagy csak minimalks es az is puha
6/7 anonim válasza:
Feltehetöen a sütövel volt gond, ha gázas, akkor nehéz a höfokot tartani
7/7 anonim válasza:
Tippre túl alacsony hőfokon sütötted és túl sok ideig. A pékáruknak az a rákfenéje, hogy hiába követsz bármilyen receptet, az nem lesz pont olyan mint amilyen a recept megalkotójának lett. Elég ha más típusú lisztet használsz, keményebb a víz arrafelé, más sütőd van...
Ne add fel, kezdj kísérletezni, és alkosd meg a saját recepted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!