Csirkét sörös dobozon sütni?? Mekkora hülyeség már nem?? Beleolvad a műanyag a csirkébe és undi műanyag íze lesz nem? (nem vagyok zöld, de ez sztem is túlzás)
2021. dec. 12. 12:36
1/13 anonim válasza:
Folosleges minden trasht megvitatni, amit az emberiseg barmely tagja kontroll nelkul feltolthet. Ezert kell megvalogatni, mit nezel, mit allitasz meg, es mi az, amit ha lattal is, gyorsan elfelejted.
2/13 anonim válasza:
A sörösdoboz nem műanyag, hanem alumínium
3/13 anonim válasza:
Ez egy évtizedes recept, nem most lett kitalálva, és nem is ez a lány az egyetlen, aki elkészítette. De milyen műanyagról beszélsz?
4/13 anonim válasza:
LEgalább húszéves recept, talán Jamie Oliver (sörös seggű csirke) hozta be divatba...
És igen, FÉM a doboz! Nem tudom, hol láttál műanyag sörösdobozt, kérdező...
5/13 anonim válasza:
Kilencvenes években már téma volt a munkahelyen, hogy kinek vált be otthon, nem újkeletű dolog. Semmilyen műanyag nem olvad bele a csirkébe, nemtudom, ezt honnan szedted. Egy aluminium dobozra teszed rá.
6/13 anonim válasza:
8/13 anonim válasza:
Nem tudom, miért lett lepontozva az első, teljesen igaza van. Nem kell minden sz@ron felakadni, amit az interneten látsz és nem tetszik neked, főleg akkor nem, ha nem is tudsz alapvető dolgokat. Még hülyeségeket is beszélsz Kérdező.
9/13 anonim válasza:
A sörösdoboz külsején festék van, ami bizony le tud égni. A sütési hőmérséklet talán nem elég ehhez, de nem lehet tudni, hogy a hő hatására milyen anyagok szabadulnak fel belőle.
Ez a módszer valóban régi, de én még befőttes üveggel láttam. Szerintem az mindenképpen egészségesebb technika.
10/13 anonim válasza:
9!
Jaja, mert a befőttes üveg az biztosan bírni fogja a sütő 200 körüli hőmérsékletét....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!