Kaptam Németországból Bockwurstot, de kicsit rágós a héja. Hogyan készítsem el?
Figyelt kérdés
Főzzem, süssem serpenyőben vagy sütőben? Hogy roppanós legyen, de ne rágós.#Bockwurst
2023. aug. 24. 15:44
1/3 anonim válasza:
A Bockwurst ilyen, csak fözni, pontosabban felforrósítani szokás, sütni nem.
HA nagyon zavar, esetleg lehúzhatod, de kár lenne szerintem
2/3 anonim válasza:
Húzd le a héját tényleg elég vastag és száraz szokott lenni, könnyen lejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!