Miért lett rágós a sztékem?
Figyelt kérdés
Nagy lángon sütöttem összesen 6 percet mert vékony volt és láttam, hogy eléggé barnul, csak megégett volna ha tovább hagyom. Nem szabad nagy lángon égetni? Azért annyira nem volt nagy láng, olyan közepesen erős.2023. jún. 28. 12:02
1/10 anonim 



válasza:





Egy steak az alapanyagnál kezdődik. Legvalószínűbb az, hogy nem is steaknek való húst sütöttél vagy a minősége nem volt megfelelő, hogy jó steak legyen belőle.
2/10 anonim 



válasza:





Az egyik amit egyes ír, ha pedig vékony volt a hús, akkor a 6 perc is rendegetg idő.
3/10 anonim 



válasza:





6 perc egy vékony steaknek sokszoros túlsütés.
4/10 anonim 



válasza:





Akkor "Minutansteak Orbit módra" lett a recept neve?
5/10 anonim 



válasza:





Persze, hogy rágós volt, egy vékony steaknek nagyon kicsi idő kell. Én a vastagabb steaket is max 1,5-1,5 percig sütöm oldalanként, és hagyom állni. Gyorsan túlsül. Az egy dolog, hogy rágós, de az állaga és az íze májas lesz, élvezhetetlen.
6/10 anonim 



válasza:





Elöször is, nem írtad, milyen húst akartál sütni, mert nem mindegyik alkalmas steaknek.
Másodszor a húst nem vékonyra szokás vágni, hanem 2-3 cm-esre legalább.
Harmadszor ha fogalmad sincs, hogy kellene megsütni, akkor miért nem nézel utána, mielött elkezded!
7/10 anonim 



válasza:





Ha minőségi húst tovább sütsz akkor sem rágós.Valószínű gyenge volt a minősége.
9/10 anonim 



válasza:





Gondolom, a kérdezö az, aki a múlt héten bejelentette, hogy marhalábszárból akar steak-et készíteni úgy, hogy jó vékonyra vágja - de már akkor megjósolták neki, hogy ez lesz az eredmény.
10/10 anonim 



válasza:





A lábszárról mindenki tudja, hogy tehénpörköltnek való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!