Elfelejtettem citromot venni a reszelt túrós töltelékéhez. Mivel helyettesítő a citrom héja, a citromos íz?
Figyelt kérdés
Holnap kell készítenem nyilván megfogom próbalni hogy szerezzek valahonnan de ha nem sikerül akkor tudjam hogy mitcsináljak 😀2023. ápr. 6. 22:37
4/13 anonim válasza:
Citromfű, citromaroma, citromlé, aszkorbinsav.
5/13 anonim válasza:
Lehet vásárolni füszer kategoriában citromhéjat. Talán az közeliti. Hol laksz? (Ha a közelemben, akkor szivesen adok. Mindig örizgetem a citromhéjakat egy darabig ilyen célra.)
6/13 anonim válasza:
Ha Pest környékén laksz én tudok adni.Van 5 abból 3at simán oda tudok adni.
7/13 anonim válasza:
Egyszerűen kihagyod, ha nincs.
A reszelt citromhéj fűszer funkciót tölt be, de teljesen más mint amit citromlével, vagy citrom aromával el lehet érni, valóban a narancshéj áll hozzá közelebb (olajos, citrusos elegy)
8/13 anonim válasza:
Úgyis van kisbolt vagy nonstop nyitva .Max marad a citromlé
9/13 anonim válasza:
Lehet, hogy még jobb is lesz héj nélkül.
10/13 anonim válasza:
Mazsolát tegyél bele, úgy még finomabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!