Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lesz különböző állagú a...

Miért lesz különböző állagú a palacsintám két oldala?

Figyelt kérdés

Vékonyan kikenem olajjal a serpenyőt, beleöntöm a tésztát.

Amint mozdítható lesz megfordítom, de ekkorra felső fele már kellemetlen, kemény felületű lesz. Megfordítás után ez a felület megmarad, és szinte azonnal megégnek a kiemelkedő, serpenyővel érintkező pontok.

Ugyanakkor az elsőként sütött oldal kellemes, puha tapintású, és szép egyenletes színű lesz...

Mit csinálok rosszul?


[link]



#palacsinta #csintalan #csalafinta #csalapinta #palcsi
márc. 22. 06:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Már attól visszapuhul ahogy egymásra teszem a meleg palacsintákat.
márc. 22. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!