Miért lesz különböző állagú a palacsintám két oldala?
Figyelt kérdés
Vékonyan kikenem olajjal a serpenyőt, beleöntöm a tésztát.
Amint mozdítható lesz megfordítom, de ekkorra felső fele már kellemetlen, kemény felületű lesz. Megfordítás után ez a felület megmarad, és szinte azonnal megégnek a kiemelkedő, serpenyővel érintkező pontok.
Ugyanakkor az elsőként sütött oldal kellemes, puha tapintású, és szép egyenletes színű lesz...
Mit csinálok rosszul?
márc. 22. 06:13
11/11 anonim válasza:
Már attól visszapuhul ahogy egymásra teszem a meleg palacsintákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!