Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mindent purezni amit fözök?...

Mindent purezni amit fözök? Milyen lehet

Figyelt kérdés

Sziasztok, egy olyan kerdesem lenne milyen lehet az ha rendes etelt lepürezek? De ugy tenyleg baba püre allagura.

De nem borso fozelek pure-rol beszelek...szoval egy bizonyos etelt lepürezni amit babaknak szoktak..hanem pl veszek egy gyrost es azt. vagy rantott husi krumplival igazi rendes menüt ugymond...

a kerdes onnan jön hogy a paromnak most nagy fogaszati beavtakozasai lesznek (all on 6 implantatumot kap a felso allkapcsara mivel egy baleset miatt kb az összes foga fennt kitört. Jo sokaig csak shake illetve püres dolgokat fog csak tudni enni.

Szerintetek borzaszto ize lehet? Vagy vegülis ugyanaz mintha egyben enne?

jan. 21. 12:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szivesen és minden jót nektek.
jan. 21. 20:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Megoldható, persze, csak le kell győznie az ellenérzéseit, hogy "ez egy püré", mert ízre ugyanolyan, mint a nem püré :)

Amúgy nem kell csak püréset ennie, HA odafigyelve tud rágni a másik oldalon.

Nekem is volt műtétem, több fog egyszerre, mivel hálisten nem kaptam szájzárat mindent ehettem, csak óvatosan, az ellentétes oldalon. :)

jan. 21. 23:20
 13/13 anonim ***** válasza:

12-es: Nincs MÁSIK OLDAL, MINDENHOL hiányoznak a fogak!

Másészt ha a fogorovos/szájsebész azt mondja, hogy CSAK pépeset ehet, akkot azt be kell tartani.

Harmadszor a pépeknek kevesebb ízét lehet érezni, mert a rágás során oszlik szép az ízlelöbimbókon az élet, ha csak nyeli, mert pép, akkor íztelenebbnek tünik.

jan. 22. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!