Előző lakásból most költöztem ide 2 hónapja kb.és konkrétan mindentől megy a hasam. Pedig ugyan úgy csinálok mindent. Lehet hogy a víz minőségétől van?(ezt most is a wc-ről írom):/
Figyelt kérdés
Ezt lehet hogy az egészség kategóriába is kiírom,lehet hogy ott kellett volna kezdeni2021. jún. 12. 02:27
2/12 A kérdező kommentje:
Nem,ez hogy kapcsolódik ide? Lehet az itteni levegő?😅😅
2021. jún. 12. 04:17
3/12 anonim válasza:
Szinte kizárt, hogy a víztől lenne rendszeresen hasmenésed, ha Magyarországon belül költöztél. Inkább lehet az új helyen az idegeskedéstől, vagy valami újonnan kialakult ételintoleranciától, de akár valami gyulladás sincs kizárva. Háziorvost érdemes felkeresni.
4/12 A kérdező kommentje:
Idegesnek nem érzem magam
Igen Magyarországon belül költöztem Tatabányára.
Gondoltam már rá hogy elmegyek hozzá csak nem akarom hogy kivizsgálásra küldjön
2021. jún. 12. 08:01
5/12 anonim válasza:
Azért manapság nem olyan gyorsan küldik az embereket kivizsgálásra, a leterhelt egészségügyben. Valószínűleg kér egy székletmintát (baktérium, gyulladás) és esetleg egy labort.
Ha nincs valami fertőzésed, akkor én is a költözés körüli stresszre tippelek, aminek a kapcsán kialakult nálad egy gyomorhurut.
Szedjél széntablettát, egyél sóban-vízben krumplit, reszelt almát keksszel, ha nincs fertőzésed ez jó eséllyel elmulasztja.
6/12 anonim válasza:
Nem kizárt, hogy a vízzel van baj, lehetnek benne olyan ásványi anyagok, amik a szervezetednek problémát okozhan. Pl. sok településen arzén vagy nitrát van a vízben és ez sokaknak árt.
7/12 anonim válasza:
Vezetékes vízben ezek nem lehetnek.
A Kérdező meg nem írta, hogy kútvizet iszik.
8/12 anonim válasza:
Ahol felnöttem, a vezetékes vízben van arzén - ugyan elvileg a megengedett érték alatt -, de amióta nem gyakran vagyok ott, mivel több száz km-re lakom, én is erös hasmenést kapok töle.
9/12 anonim válasza:
Tatabányán én úgy tudom, nem rossz a víz, bár kérdés, melyik részére költöztél. Én tatai vagyok (nem Tatabánya, hanem Tata), és itt nálunk jó a csapvíz minősége. Vannak tatabányai kollégáim, és ők sem panaszkodnak a tatabányai vízre.
10/12 anonim válasza:
Vszeg intolerancia lesz. Tessék elmenni mihamarabb, mert nem poén, hogy addig semmi tápanyag nem szívódik fel, mert a lelkedet is kifo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!