Tejcsokibol hogy kell csokimazt csinalni, hogy ne legyen se tul kemeny, se tul lagy? Teszek hozza olajat+ kicsi tejszint? Mindenkepp tejcsokibol akarom csinalni (konkretan Milka tejcsoki), nem etcsokibol
Figyelt kérdés
2016. febr. 18. 15:15
1/1 Dnyepropetrovszk válasza:
Mármint milyen csokimázat szeretnél?
Csak be szeretnél vele vonni valamit, úgy, hogy az meg is szilárduljon? Mert akkor szerintem elég, ha egy kevéske étolajat teszel bele (víz lehetőleg ne érje!). Ha tejszínt raksz hozzá, akkor az nem valószínű, hogy úgy meg fog dermedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!