Mi mindent lehet panírozni és kirántani, kisütni?
Figyelt kérdés
Írd le, hogy mi mindent sütöttél így!2022. okt. 24. 16:06
3/11 anonim válasza:
Van az a mondás, hogy magyar ember mindent kiránt.
Ezeket szoktam:
Hús, cukkini, tök, karfiol, brokkoli, máj, sajt, hagymakarika. Gyerekkorom kedvence a rántott párizsi volt.
4/11 anonim válasza:
Kb. mindent, bármilyen zöldség, hús, hal, gomba, sajt.
Én szeretem a karfiolt, hagymát, sárgarépát, patiszont, de bármilyen tökfélét, csirkemellet, karajt, hekket, eidámit, camambert. A rántott párizsi vagy a bélszínroló is jöhet.
6/11 anonim válasza:
Még az asztalfiókot is kiszokták rántani. 😂
7/11 anonim válasza:
Csirkecomb, csirkemell, sertéscomb, sertéskaraj, sertéstarja, cukkini, karfiol, padlizsán, párizsi, hal, sajt, gomba, hagymakarika.
8/11 anonim válasza:
Hús, máj, sajt, gomba, brokkoli, karfiol, karalábé, káposzta, édeskömény, sárgarépa, zeller, petrezselyemgyökér, krumpli, padlizsán , cukkini, sütötök, cékla, hagyma, krumplipüré, tejbegríz, tejberizs
9/11 anonim válasza:
Sima tv paprika, zöldbab, kelbimbo
10/11 anonim válasza:
Sajt, fasirt, lehutott es felkockazitt sajtos makaroni, karfiol, brokkoli, cukkini, gomba, tofu, mindenfajta hus, halak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!