Zsemlemorzsa nélkül lehet panírozni?
Panírozni nem, mert ez a legfontosabb összetevője a panírnak.
Viszont, ha nincs zsemlemorzsád, akkor csinálj sűrű palacsintatésztát és párizsiasan készítsd el a húst!
Előtte azokat is érdemes lisztbe mártani, akkor jobban tapad rá a tojásos-lisztes keverék.
#1-nél a pont! :)
nincs otthon egy kis szárazkenyered, vagy akár friss is? BEdobod a késes aprítóba, és pillanatok alatt van morzsád.
Lehet panírozni - ugyanis pl. a liszt-tojás-liszt is panír, meg a palacsintatésztába mártás is!
Ha nincs otthon prézli, akkor helyette lehet használni darált diót (vigyázz, mert könnyen megég), összetört conflakest, chipset (ezeknél arra kell figyelni, hogy közvetlen sütés elött kerüljenek rá, különben hamar eláznak), elvileg lehet reszelt sajtot is venni helyette, de ez egyböl megég, ha túl forró az olaj.
Van robotgéped? vagy késes aprítód?
De akár sima kézi reszelőn is tudsz csinálni magadnak prézlit száraz kenyérből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!