Egyszerűbb receptet vajbabhoz ajánlanátok?
Kivajaznod a jénait.
Belerétegezed a vajbab felét.
Hagymát olajon lesütöd, rá a lecsepegtetett gombakonzerv, arra pirospaprika(ha van), só, bors. Kis sűrített paradicsom. Ez a gombapörkölt szerű dolog kerül a babra és erre a vajbab másik fele.
A tejfölt kikevered (szoktam bele tenni Piros Aranyat vagy sót), rárétegzed az egészre, sütőben kicsit megpirítod.
Szerintem nem lesz rossz.
Miért nem csinálsz egy főzeléket?
Felteszed melegedni a levével együtt, esetleg teszel még hozzá kevés vizet, sót, tejföllel behabarod és kész.
A lila hagymát szálára vágva, sózd le, hagyd állni.
A babot sós vízben főzd meg, leszűröd, kihűtöd
Enyhén, cukros-ecetes saláta levet készítel: a hagymát kicsavarod és bele, a kihűlt babot is bele, hagyd őket összeérni.
Ha nem akarsz salátalevet, akkor tartárral kavarod őket, azzal érleled össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!