Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zsemlemorzsa helyett használha...

Zsemlemorzsa helyett használhatok kukorica- vagy búzadarát? Rántott húshoz.

Figyelt kérdés
2020. márc. 21. 07:07
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem kemény lesz. A búzadara biztos. De próbald ki egy szeletnél! Ha nincs otthon zsemlemorzsa, csinálj sűrű palacsintatésztát vagy sörtésztát, abba mártva finom lesz a husi!
2020. márc. 21. 07:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát, próbáld meg. Találtam recepteket, ahol kukoricadarába forgatták, de ott a dara vagy egy kis kukoricapehellyel, vagy zsemlemorzsával volt keverve. Példa:

[link]

2020. márc. 21. 07:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Én kipróbáltam mind a kettőt, keményebb lesz a panír, de ehető. Van, aki kimondottan szereti.
2020. márc. 21. 07:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Kösz, csak a boltba nincs kedvem elmenni :-/ Csak három szelet husim van, nem kísérletezek, azt hiszem akkor párizsi bunda lesz.
2020. márc. 21. 07:33
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Nincs otthon szárazkenyered? De még frissből is lehet aprítógéppel a panko-morzsához hasonlót csinálni, kb. két perc alatt!
2020. márc. 21. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
73%
Kenyérhéjat megszárítod, majd húsdarálón, vagy diódarálón ledarálod.
2020. márc. 21. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!