Zsemlemorzsa helyett használhatok kukorica- vagy búzadarát? Rántott húshoz.
Figyelt kérdés
2020. márc. 21. 07:07
1/6 anonim válasza:
Szerintem kemény lesz. A búzadara biztos. De próbald ki egy szeletnél! Ha nincs otthon zsemlemorzsa, csinálj sűrű palacsintatésztát vagy sörtésztát, abba mártva finom lesz a husi!
2/6 anonim válasza:
Hát, próbáld meg. Találtam recepteket, ahol kukoricadarába forgatták, de ott a dara vagy egy kis kukoricapehellyel, vagy zsemlemorzsával volt keverve. Példa:
3/6 anonim válasza:
Én kipróbáltam mind a kettőt, keményebb lesz a panír, de ehető. Van, aki kimondottan szereti.
4/6 A kérdező kommentje:
Kösz, csak a boltba nincs kedvem elmenni :-/ Csak három szelet husim van, nem kísérletezek, azt hiszem akkor párizsi bunda lesz.
2020. márc. 21. 07:33
5/6 anonim válasza:
Nincs otthon szárazkenyered? De még frissből is lehet aprítógéppel a panko-morzsához hasonlót csinálni, kb. két perc alatt!
6/6 anonim válasza:
Kenyérhéjat megszárítod, majd húsdarálón, vagy diódarálón ledarálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!