A ranttani valo sajtot is duplan kell panirozni vagy eleg csak egszer?
Figyelt kérdés
Pl amit ilyen rud formaban lehet kapni a Pennyben2021. nov. 25. 19:44
3/5 anonim válasza:
Duplan kell, de szeritnem jobb a sima trappista sajt. :)
4/5 anonim válasza:
Dehogy kell duplán, ennek pont az a lényege, hogy beleraktak valami olyan anyagot, amitől nem fog megolvadni :)
Én mindig csak 1x szoktam, de ha 1-2 kis helyen lejön a panír, akkor se lesz semmi baja. Sőt: egyszer kíváncsiságból bedobtam egy kis darabot csak úgy, magában, panír nélkül az olajba, és semmi sem történt, egyáltalán nem folyt szét :D
ja igen, ez is a Pennys rúd formájú rántani való sajt volt.
5/5 anonim válasza:
Én kamit és brie-t sem panírozok duplán, csak erőteljesebben forgatok és a tojás átveszi a lisztet. Nem folynak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!