Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A ranttani valo sajtot is...

A ranttani valo sajtot is duplan kell panirozni vagy eleg csak egszer?

Figyelt kérdés
Pl amit ilyen rud formaban lehet kapni a Pennyben

2021. nov. 25. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
en inkább duplán szoktam azt is
2021. nov. 25. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Duplán kell.
2021. nov. 25. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Duplan kell, de szeritnem jobb a sima trappista sajt. :)
2021. nov. 25. 22:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Dehogy kell duplán, ennek pont az a lényege, hogy beleraktak valami olyan anyagot, amitől nem fog megolvadni :)


Én mindig csak 1x szoktam, de ha 1-2 kis helyen lejön a panír, akkor se lesz semmi baja. Sőt: egyszer kíváncsiságból bedobtam egy kis darabot csak úgy, magában, panír nélkül az olajba, és semmi sem történt, egyáltalán nem folyt szét :D


ja igen, ez is a Pennys rúd formájú rántani való sajt volt.

2021. dec. 3. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Én kamit és brie-t sem panírozok duplán, csak erőteljesebben forgatok és a tojás átveszi a lisztet. Nem folynak ki.
2023. jan. 18. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!