Hogyan kell bárány májat panírozni és aztán lefagyasztani szeletenként?
Kaptam 5 kg bárány májat és arra gondoltam hogy bepanírozom és lefagyasztom. Majd ha szükségem lesz rá előveszem a fagyasztóból és kisütöm.
Igényel valami előkészítést? pl tejben áztatást vagy főzést?
Milyen fűszerezés illik hozzá?
csinald ugy, mintha barmilyen mas majat paniroznal es fuszereznel. a kesz szeleteket egyesevel, folpackkal elvalasztva tennem a fagyasztoba, hogy jol adagolhato legyen kesobb.
bar egy tipp: en nem fagyasztanek le majat, foleg nem kipanirozva , mert szerintem elegge el fogja vesziteni az elvezhetoseget felolvasztaskor, de hat ugye izlesek es pofonok.
Csak a már lefagyasztott szeleteket csomagold! Tálcán lefagyasztod ,szépen sorba rakva, majd zacskózhatod. Akár ömlesztve is.
...De nem javaslom én sem. Sokkal jobb ezt frissen "intézni". Az a tuti.
Tejbe áztathatod ,de csak ha kiolvad akkor van értelme.
Ha panírozva tennéd el, akkor előtte de aztán alaposan le kell itatni róla.
Ö. fekete vagy (és) fehér bors, majoranna, esetleg fokhagyma amit fűszerként javaslok sült májhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!