Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért morzsalékos a gépben...

Miért morzsalékos a gépben sütött kenyér?

Figyelt kérdés

Kenyérsütőgépben, recept szerint készült kenyér formája, élvezeti értéke megfelelő. 2-3 nap után egyre morzsalékosabb lesz, leválik a teteje.

A tárolás volt nylon zacskóban és konyharuhában is, enyhén hűvös helyen, de a probléma nem szűnt meg.



#kenyér #mozsalékos
jan. 19. 11:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Esetleg próbáld meg először a dagasztó programot lefuttatni rajta és utána indítani a kenyér programot. Így kétszer fogja átgyúrni.
jan. 22. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!