[home baker] Miért lesz barna a kenyér béllete?
Vettünk egy kenyérsütő gépet. Nagyon jól el lehet szórakozni vele, ráadásul a gyengém a friss, ropogós kenyér, ami így nem házhoz jön, de egyenesen háznál is születik.
Az egyetlen gondunk, hogy az elkészült kenyér bele barna szinezetű, nem olyan fehér, mint a boltban kapható, legyen az bármiféle lisztből, rétesliszt is. Arra gondoltam, hogy a recept szerint bele kerülő cukor karamellizálódik és az szinezi meg, így a cukrot ki is hagytam, de mégis, ugyanolyan barna marad a kenyér belseje.
Más is tapasztalt hasonlót?
Miért van ez?
Minden liszttel ilyen barna.
Próbáltunk gyermelyi kenyérlisztet, réteslisztet, sima BL55 búzalisztet, előkevertet is, de mindnél ugyanez az eredmény.
"Milyen anyaga van amiben sül a kenyér?"
Teflon bevonatú alumínium tégely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!