2,5 órája főzöm a pörit marhanyakból. Még mindig tök kemény, mit tehetek? Van olyab, hogy soha nem puhul meg?
Figyelt kérdés
jan. 3. 16:52
12/29 A kérdező kommentje:
Se kuktám, sem szodabikarbonam
jan. 3. 19:06
13/29 anonim válasza:
12.
Akkor turmix,daráló.Vagy klopfoló..
14/29 anonim válasza:
írd meg légyszi majd mennyi lett a vége, engem nagyon meglepett aki max 20 perces csirkehúsokhoz van szokva, hogy több mint 5 óráig kell főzni egy egyszerű pörköltet, csak mert másból van
16/29 anonim válasza:
az jutott még eszembe hogy lehet kapni boltban ilyen "húspuhító sót" asszem papaja enzine papain van benne ami elkezdi bomlasztani a húst vagy mi, főzés előtt kell bedörzsölni, legközelebb azzal lehet hamarabb meglesz
17/29 anonim válasza:
Nem hagytad véletlenül ki a hús feldarabolását?
18/29 anonim válasza:
Nálunk volt olyan, hogy 8 óra főzés után is kemény volt, szóval igen, létezik, hogy nem puhul meg :D
Az íze jó, a többi meg mellékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!