2,5 órája főzöm a pörit marhanyakból. Még mindig tök kemény, mit tehetek? Van olyab, hogy soha nem puhul meg?
Figyelt kérdés
jan. 3. 16:52
2/29 anonim válasza:
Az már csak ilyen, a marhapöci bizony nem gyorskaja...
4/29 A kérdező kommentje:
Kiszaritani? Van alatta mindig kis szaft
jan. 3. 17:17
5/29 anonim válasza:
Én magam sose csináltam marhapörköltet, de mikor családi összejövetelen készült, 5+ órát főtt. Olyan nincs, hogy sosem puhul meg, max ha inas, akkor az evésnél nem lesz olyan kellemes.
6/29 anonim válasza:
Rossz minőségű a hús.2 és fél óra alatt azért megkellene puhuljon..
7/29 anonim válasza:
Lehet akár 5-6 óra is, mire megpuhul, szóval ne idegeskedj. Viszont amelyik sokáig fö, az idösebb állat volt, annak meg aromásabb a húsa.
8/29 A kérdező kommentje:
Már 3,5nél tartok, még mindig kenény xD
jan. 3. 17:57
9/29 anonim válasza:
Az nem mindegy, hogy növendék marhát vettél, vagy egy sokéves tehén húsát. Utóbbi esetben előfordul, hogy 5-6 óra főzés után sem akar puhulni a hús, de azért olyan nincs, hogy soha nem fő meg.
Ilyen esetekben régen azt a trükköt alkalmazták, hogy tettek a pörköltbe egy kis szódabikarbónát
10/29 A kérdező kommentje:
Már 4,5 oraja semmi :D szodabikarbonam nincs. Páromnak akartam, de kb 5perc es ideer...kifogott rajtam a vén marha na :D
jan. 3. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!