Pörköltet főztem marhanyakból elégé száraz lett, hogyan menthető valami konyhai technikával?
Figyelt kérdés
2023. máj. 13. 19:29
1/2 anonim válasza:
Mi lett száraz? A hús, vagy nincs zaftja?
2/2 anonim válasza:
Nyak része ideális pörkölthöz nem túl száraz hús.
Ha nincs szaftja önts rá vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!