Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főztök ma 23-án a 24-i...

Mit főztök ma 23-án a 24-i nagy sütés-főzés előtt?

Figyelt kérdés
Mi lesz a mai ebéd, vacsora?

2023. dec. 23. 11:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Gombapörkölt volt és omlós csirke.

Holnap ebédre rák pirítós, vacsora oldalas és saláták (ez marad 25-re is).

Sohasincs "nagy sütés-főzés". Minek?

2023. dec. 23. 13:31
 12/23 anonim ***** válasza:
69%

"Sohasincs "nagy sütés-főzés". Minek"

Nem értem ezeket az álszent kérdéseket, miközben mindenki tudja, hogy van, ahol nagy karácsonyi vacsora van rokonokkal, ahol többfélét szokás csinálni és van, ahol ezt élvezik is.

2023. dec. 23. 13:54
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Maradékmentés. Mivel holnaptol reggel este suti es a karacsonyi menu maradekait fogjuk enni, most mindenegybe teszta van abbol ami van a hutoben
2023. dec. 23. 14:09
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
garnéla gerinchúr vargányamártással
2023. dec. 23. 14:16
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli baconos tojásrántotta, sült virsi. Ebéd töltött káposzta volt, a gyereknek sajtos tejfölös tészta a káposztával főtt csülköt csipegette hozzá. Vacsorára kacsanyakleves lesz.

Holnap savanyúkáposzta ágyon sült hurka. Utána megyünk vendégségbe.

2023. dec. 23. 15:08
 16/23 anonim ***** válasza:
79%
ma mascarponés sonkás tészta volt. de én sem csinálok ünnepi menüt ,sütit sütünk a kaja az lesz amit aznap ki találunk és van hütöben hozzá minden.
2023. dec. 23. 17:50
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Még nem tudom. Ma délután kettő után keltem, úgy ki voltam merülve. Csokis müzlit ettem eddig tejjel, ami tulajdonképpen édesség kategória. Meg konzerv lencsét tejföllel. Meg egy körtét.

Annyi édességet ettem mostanában, hogy teljesen csömöröm lett tőle, tavaly karácsonykor is ez volt, pont karácsonykor nem ettem semmi édességet, addigra szabály szerint undorom lett tőle. Van saláta, azt szerintem megeszem tejfölösen, nehogy rám rohadjon. Veszek fagyasztott bepanírozott halat, majd azt eszem ma is, meg holnap is. Veszek krumplisalátát, ahhoz még hozzávágok főtt krumplit, így nem lesz túlzottan majonézes. Azt majd holnap megeszem a hallal. Főzhetek ki rizst is hozzá, az is van. Meg van grépfrút, alma, kiwi, paradicsom, most csupa egészséges ételt kíván a szervezetem, a sok édesség után.

2023. dec. 23. 18:46
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Krumplistésztát

A sok hús és hal előtt jol esik a húsmentes étel.

2023. dec. 23. 18:47
 19/23 anonim ***** válasza:
88%
Én is úgy csinálom, mint a 16-os. Amihez épp kedvünk van, aznap találjuk ki, meg ami épp van otthon.
2023. dec. 23. 19:08
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is krumplis tészta volt ma:), pont abból a megfontolásból, hogy úgyis lesz bőven hús, hal, nehezebb ételek a következő napokban.
2023. dec. 23. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!