Milyen gyakran főztők egy héten? És sütni milyen gyakorisággal?
Én egyedül lakom és az egyszerűségért hétköznap 2x, hétvégén 1x. Szóval heti 3. Nekem nem baj ha napokig ugyanazt eszem
Süti kb 2 hetente van, nekem az hobbi és szeretem csinálni. Ha van kinek vinni akkor többször is sütök.
Minden nap fözök, mert szeretek fözni.
Sütni hét végén szoktam, de csak ha valaki más is jön, mert én nem eszem édességet, a párom meg nem bír annyit megenni, ami egy adagnyi.
Én 3-4-szer főzök egy héten, de minden nap főtt ebéd van, csak néha 2-3 napig ugyanaz.
Sütni ritkábban szoktam, mert ha ott a süti akkor nehéz ellenállni, pedig egyáltalán nem hiányoznak rám a plusz kilók. Ha vendégek jönnek, vagy mi megyünk vendégségbe, akkor általában sütök valamit, mert szoktak neki örülni.
Saját magamra főzök, 3 napra előre, így heti 2-3x szoktam.
Ha megyek mamámhoz hétvégén, akkor csak heti 2x, mert mindig csomagol nekem 2 adag főtt ételt.
Leveseket néha főzök, de olyat, amit egyedül is meg tudok enni és nem nagy fazékkal, pl. paradicsomleves, tojásleves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!