Önbántalmazók milyen gyakran, mennyi ideig szokták bántani magukat?
Én kisgyerekkorom óta szinte folyamatosan, rendszeresen bántom magam (vágás, égetés, szúrás). Ez mennyire szokatlan önbántalmazók körében?
28/F
Kérdező: és a szüleid észre sem vették, nem foglalkoztak vele? Nem vittek orvoshoz?
Most se jársz dokihoz?
Idoszakfuggo. Altalanossagban minden rossz idoszakomban vannak onbantalmazo gondolataim evek ota, de olyankor tobbszor is naponta. Terapiara jarok, de miota elkezdtem azota tetlegessegig jutott, es hat sz@r ezt elismerni, de mindennap atelnem ujra es ujra, hogy a felmelegedett ongyujto fejet belenyomom a combomba...legutobb boldog lettem a fajdalomtol. xdd De ugy csinalom, hogy ne hagyjon nyomot egy ilyen baleset se. Nagyon gaz ezeket elismerni amugy. Remelem elmulnak ezek a kesztetesek idovel.
Gyerekkoromban nem volt ilyenem egyebkent. csak ongyilkossaggal kapcsolatos gondolataim voltak. Viszont ezek az ongyilkossag koruli toprengesek az elmult evekben, akkor is feljonnek, mikor jol erzem magamat es en se ertem, hogy miert gondolok ezekre olyankor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!