Mit főztök ma 23-án a 24-i nagy sütés-főzés előtt?
Figyelt kérdés
Mi lesz a mai ebéd, vacsora?2023. dec. 23. 11:05
1/23 anonim válasza:
Ebédre maradt a tegnapi bolognaiból, vacsira megfőzöm a töltött kápit. 25-ére tervezek kacsàt sütni, a mézesek kész vannak, holnap bejgli, aztán valamikor a 2 ünnep közt lesz egy mézeskalis tiramisu. 4-en vagyunk, nem visszük túlzásba. 😊
2/23 anonim válasza:
a mai ebéd mandulával töltött angolna agy
4/23 anonim válasza:
Ma csak egy kis ragulevest eszünk tegnapról, plusz ami még itthon fellelhető ezmegaz. Holnap majd főzök, hétfő-kedd-szerda meg vendégségbe megyünk.
5/23 anonim válasza:
Nem lesz nagy sütés-főzés. Nálunk soha nem volt divatban sem a vasárnapi többfogásos ebéd, sem ünnepi.
Tarját és lapockát vettem. Most tanakodom magamban, mit készítsek belőlük. Ebben az évben már nem akarok főzni. Van még 2-3-féle kész étel lefagyasztva, olyant készítenék, ami nincs köztük.
Brassóihoz nincs burgonyám. Fasírt, lecsós hús, vadas… még nem tudom.
7/23 A kérdező kommentje:
#5 A vadast te hogyan készíted?
2023. dec. 23. 12:18
9/23 anonim válasza:
Töltött káposzta,az nincs szenteste.
10/23 anonim válasza:
Van tegnapi rakott karfiol (volt, elfogyott délben), plusz reggel csináltam borsófőzeléket, fasírtot, ha nem lenne elég a rakott... Holnap ez lesz délben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!