Gombócos káposzta főzésekor, meg kell főzni a rizst a gombóchoz, vagy nem kell? Mindenki mást mond/ír.
Figyelt kérdés
2023. dec. 22. 15:09
1/11 anonim válasza:
Akkor nyílvánvalóan így is, meg úgy is működik, nem...?
2/11 anonim válasza:
Kicsi elő szokták főzni, de nem teljesen készre.
3/11 anonim válasza:
Felteszem, a gombócos káposzta alatt a töltött káposztát érted.
A másik meg, hogy már az elözö - szó szerint ugyanígy kikiírt kérdésednél is írták, hogy meg lehet fözni, de nem kell, a legtöbben vagy nyersen, vagy félig megfözve teszik bele.
Fölösleges újra kiírni, idöközben nem változott semmi
4/11 anonim válasza:
Én félig főzöm, könnyebb összegyúrni.
5/11 anonim válasza:
Ha nem főzöd elő a rizst, akkor szárazabb lesz a gombóc. Én elő szoktam főzni nem teljesen puhára, de pl volt anyósom teljesen nyersen rakta bele. Ki kell tapasztalni, neked hogy ízlik jobban, de szerintem rossz nem lesz egyik sem.
6/11 anonim válasza:
Régen én is előfőztem, mert anyu így csinálta, előfőzött rizst is használtam, felesleges. A rizsnek nem kell annyi főzési idő, bőven megpuhul, mire a többi kész lesz. Töltött paprikánál sem szoktam.
7/11 A kérdező kommentje:
3-as, miért flegmázol? A töltött káposzta és a gombócos nem ugyanaz teljesen, de ennek itt nincs is jelentősége. Nem láttam, hogy ugyanezt már kiírták, én kérek elnézést.
2023. dec. 22. 17:10
8/11 anonim válasza:
Félig főzd meg. Én így tanultam anyutól, és bevált.
9/11 anonim válasza:
Ha megfőzöd a rizst puhább lesz a töltelék.
10/11 anonim válasza:
9. Ebben az ételben nincs töltelék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!