10-15 fokon (napokig) tárolt töltött káposztát megennétek?
Kaptuk..
Én biztos nem eszek belőle, pedig szeretem, de a férjem odavan. Nem tudom hány fokos a helyiség, amit raktárnak használnak, de akár 15 is lehet. Ráadásul aki főzte, jól kiáztatja a savanyú káposztát, tehát az sem mondható el, hogy a savassága tartósítja.. Én még egy nem húsos ételt sem ennék így meg.
Ha 10 fok van és két napig kint még talán jó lehet.
Egy érzékszervi vizsgálat,melegítés és kiderül.
Évszázadokon keresztül túlélték az emberek minden megbetegés nélkül, hogy a töltött káposztát nem tették hütöbe (mert nem volt), hanem a kamrában tartották akár egy hétig is vagy még tovább.
Miböl gondolod, hogy most ártalmasabb?
Másrészt nagyon nem mindegy hogy NYERS húsról vagy megföttröl van szó!
Javaslat:
Először szagold meg a tölteléket, ott azért kiderül, hogy ha nem is romlott/büdös, de állott szaga van.
Ha semmi rosszat nem érzel adj a férjednek egy nagy tányérral.
Ha pár órán belül nem fosik mint a guminyúl, akkor te is ehetsz belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!