Ti bevállalnátok? Megennétek?
Figyelt kérdés
Tortilla tekercs lesz a mai ebéd,de nem tudtam venni hozzá tortillát. Találtam itthon a fagyasztóban,viszont az a nagy probléma vele,hogy 1,5 éve lejárt,és emlékszem,hogy boltban vettem,ott meg talán csak nem árulnak rosszat,szóval 1,5 éve minimum ott kell lennie,de szerintem inkább 2 éves.
Ti megennétek?
2016. aug. 2. 07:38
1/6 anonim válasza:
Nem. A fagyasztóban sem lehet évekre magára hagyni dolgokat. Ugyanúgy bomlik, és toxikus lesz. Csak lassabban.
2/6 anonim válasza:
Nem. A tészta azért nem az az étel, amit be lehet vállalni lejártan. Felejtős.
3/6 anonim válasza:
Na a tortilla az, amit hülyeség venni. Csipet só, liszt, kicsi víz, olaj (ha lágyabbra akarod, akkor egy kis tejföl). Nyújtsd ki, aztán dobd rá a serpenyőre.
4/6 anonim válasza:
Én nem.Nem félek a lejárt szavidejű termékektől, de ez egy bizonyos határt jelent nálam, mert kb tudom, hogy az még meddig fogyasztható biztonsággal.
Lehet, hogy ez sem romlott, de nyilván az élvezeti értéke már nem a régi.
5/6 anonim válasza:
Inkább süss magad. Olyan hamar megvan.
6/6 anonim válasza:
Nem, túl régi, csinálnék másikat. Tapasztalatom nulla, de itt a net és a sokéves főzési tapasztalatom, tuti nem lenne rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!