Ez a virsli jó vagy romlott? Ti megennétek?
Hameg van a blokk akkor vidd vissza.
de,ne edd meg
Szerintem a zacskotól volt fura szaga.
Ha csak kicsit nyálkás mosd le,de ha nagyon ragad akkor ne edd meg.
Dehogyis, ha jól kezet mostál, nem lesz semmi bajod.
Sajna így már vissza sem viheted, hiszen tegnap vetted, máskor tedd a mélyhűtőbe, vagy zsírpapírba a simába, bár én vettem már büdös és jó drága virslit, ami aznapi volt, de nem látszott rajta, csak a szagán éreztem mikor főztem.
Berohad a zacskóba!?? Na ilyet se hallottam még, nekünk mindig zacsiban van és semmi baja, max. ha már egy hete van felbontva.
Am ilyen aszpikos trutyi alapból szokott benne lenni, amiatt nem hiszem, h rossz lenne.
Konkrétan nem rohad be, de a neylonba nyálkásodhat. büdös nem lehet tegnap óta. ha lemosod és úgy készíted el, annak nem lehet baja.
a csomagolt védőgázas cuccok valóban nyálkásak a tartósítótól. ezért kerülöm is ezeket a termékeket.
vettem tekercsben zsírpapírt, és mindent átcsomagolok otthon, mert a felvágottas csomagoló papírokba is egy nap alatt belefülled minden. (tescós, spáros, amik belül neylonosak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!