Virslit hogyan optimális sütni? Mennyi olajba? Milyen fajtát és milyet nem?
Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 13:16
1/2 anonim válasza:
Én mindet egy picike olajon sütöm.
Az olcsóbb verziós kimérős virslik azok szójából készülnek és nagyon megdagadnak, azokat inkább főzni szoktam.
2/2 anonim válasza:
Olajba virslit?? Te jó ég. Én még ilyenről nem hallottam. Vagy szalonnasütéskor sütjük a tűz fölött zsír nélkül, vagy főzzük. Felénk, legalábbis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!