Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Virslit hogyan optimális...

Virslit hogyan optimális sütni? Mennyi olajba? Milyen fajtát és milyet nem?

Figyelt kérdés

2012. máj. 23. 13:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én mindet egy picike olajon sütöm.

Az olcsóbb verziós kimérős virslik azok szójából készülnek és nagyon megdagadnak, azokat inkább főzni szoktam.

2012. máj. 23. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
20%
Olajba virslit?? Te jó ég. Én még ilyenről nem hallottam. Vagy szalonnasütéskor sütjük a tűz fölött zsír nélkül, vagy főzzük. Felénk, legalábbis...
2012. máj. 23. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!