A műbeles virslit nem lehet előre, főzés előtt megpucolni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 09:29
1/6 anonim válasza:
Nem!A műbél tartja össze.Ha leszeded főzés előtt akkor már csak darált virslinek lesz jó :)
2/6 anonim válasza:
de le lehet szedni, én mindig így szoktam. annyi, hogy nem kell túlfőzni.
3/6 anonim válasza:
Én is le szoktam szedni, csak ott állok mellette, és amikor már látszik rajta, hogy megfőtt, rögtön kapkodom ki a vízből.
4/6 anonim válasza:
Én mindig leszedem.A lényeg hogy ne főzzed hanem melegítsd, ugyanis ez egy hőkezelt termék, igazság szerint 70 fokot ha eléri a maghőmérséklet akkor jó.Én forralok vizet, lezárom, és gyorsan beleteszem egyszerre a virsliket, ez gyorsan lehűti a vizet annyira hogy pont jó legyen és 1 perc múlva lehet kiszedni(persze nem 5 liter vízhez 1 pár virsli, hanem 1 liter vízben mondjuk 5-6 db)
5/6 anonim válasza:
ahogy írták a virslit csak melegíteni kell. én nem húzom le a műbelet, mert még a melegítéskor is tovább vizesedne..., szerintem.
6/6 anonim válasza:
Helló!
Én leszedem és csak melegítem!
Semmi kedvem a feltálalt forró virslivel vacakolni a tányéromon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!