Túl sós káposztás tésztával mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Anyám agyonsózta a káposztát,ki se csavarta rendesen. Így valami kegyetlenül sós lett az étel. Kidobni nem akarjuk mert holnap estig ennyi kajánk van. Lehet valamit tenni,hogy semlegesítsük a sót?2023. nov. 19. 16:56
2/12 anonim válasza:
Főzzetek még hozzá tésztát, ha van.
3/12 anonim válasza:
Ezt nyugodtan kidobhatod, ehetö nem lesz.
A jövöre nezve meg sokkal értelmesebb a káposztát nem "besózni meg kicsavarni", hanem csak annyi sót tenni hozzá, amennyi szükséges és nem önteni ki a kicsavarással az összes hasznos vitaminz meg ásványi anyagot.
4/12 anonim válasza:
Ha van othon tejföl az nagyjából elnyomja a sós ízt.
5/12 anonim válasza:
Nemnis szoktam kicsavarni a káposztát, hanem párolódik a serpenyőbe. Aztán nem agyon kell sózni.
6/12 anonim válasza:
Káposztás tésztát NEM savanyúkáposztából főzünk!!! Így nem is lehet benne só :(
Káposztás tésztához nem sózom le az apróra vágott káposztát, hanem cukrot pirítok és azon párolom meg, só csak a tésztafőzéshez kell.
8/12 anonim válasza:
Háát, jól lepontoztak mindenkit, pedig 6-os nagyjából jót írt, csak nem a kérdésre válaszolt.
9/12 anonim válasza:
ánusz összeszorít azt le kell gyűrni, nincs most olyan világ, hogy kidobjuk a kaját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!