Lasagne készítéskor ti megfőzitek előtte a tésztát?
A boltban kapható tésztát nem kell megfözni, mert már elöfözött, ha magad készíted frissen, akkor kicsit kell fözni.
Ha nem akarod, hogy keményebb maradjon, a mártásokat kicsit hígabbra készítsd, akkor fel tud a tészta venni még plusz nedvessséget. De olyan "magyarosan puha" soha nem lesz.
Másrészt eredetileg mindig marhahússal készül (és természetesen kell bele a besamel is, anélkül nem lasagne!), így ízesebb és kevésbé zsíros.
Azért csak felkel holnap a nap neked is utolsó, mert valaki máshogy meri készíteni.
Szerencsésnek tartom magam, hogy az én környezetemben már nincs ilyen ember.
Tudod, ha valaki egy közismert ételt akar elkészíteni, annak megvana receptje, a lényeges dolgokat nem illik megváltoztatni, mert akkor egész más valami lesz belöle.
Ez kb olyan, mintha pörköltet akarnál készíteni, csak nem teszel bele hagymát meg paprikát (mert azt nem szereted) és nem húsból készíted, hanem uborkából.
Ez lehet jó valami a végén, de hoyg nem pörkölt, az biztos.
Ugyanígy a lasagne besemel nélkül nem az, legfeljebb rakott tészta.
13-as, nem elég, hogy okoskodsz, még hülyeségeket is írsz.
A boltban kapható tésztát nem kell megfözni, mert már elöfözött :D Ezen azóta is röhögök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!