Rakott krumpli előfőzés nélkül?
Ha eleg vekonyra szeled es eleg hosszan sutod akkor igsn
Amugy fott krumplihoz javaslom a tojasszeletelot
Fél óra szerintem legfeljebb kis adagra elég. Én bő másfél óráig szoktam egy szokásos mértetű zománcozott tepsiben. A pírítás viszont rövidebb idő.
Nem vitatkozon, de sokféle alapanyag, sütő és ízlés van.
Aki viszont végig pirosozra, hogy lehet, nem tudom miért tette.
Egyébként a főzése megy ki a divatból. Túl sok macera.
Nagyon vékonyra!! szelem a krumplit és a szokásos hozzávalókon túl az egészet felöntöm tejjel. Először alufóliával letakarva sütöm, aztán pirítok rá. Előnyök: sokkal jobban összefőnek az ízek, minden finom kolbászízű lesz. Vigyázni: 1.a tej könnyen kifut, legyen elég magas a tepsi/jénai pereme. 2.a szokásosnál jobban meg kell sózni, mert a tej édes. Ezért kitaláltam, hogy a tejbe teszek sót és Piros Aranyat.
A sajtos-csirkés változatnál a lepirított csirkével, sajttal, fűszeres tejjel működhet a dolog.
9. Én tejfölt szoktam kenni közé.
Sokkal finomabb nyers burgonyából, ahogyan te is írod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!