Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rakott krumpli előfőzés nélkül?

Rakott krumpli előfőzés nélkül?

Figyelt kérdés
Sajtos-csirkés tepsis krumplit tervezek sütni. Utàlom a főtt burgonyát karikázni, puhára párolódhat a sütőben, ha nyersen készítem össze a tepsiben?
2023. okt. 27. 12:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
62%
Én hosszú ideje nyersen rakom össze és ugyanolyan jó, mint héjában főzve.
2023. okt. 27. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/22 anonim ***** válasza:
87%

Ha eleg vekonyra szeled es eleg hosszan sutod akkor igsn


Amugy fott krumplihoz javaslom a tojasszeletelot

2023. okt. 27. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/22 anonim ***** válasza:
29%
Nekem négyfelé vágva is megpuhul, viszont a vékony karikára vágottat nem kérem.
2023. okt. 27. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/22 anonim ***** válasza:
49%
Nem.
2023. okt. 27. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/22 anonim ***** válasza:
51%
Nem
2023. okt. 27. 13:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/22 anonim ***** válasza:
74%
Fóliával letakarva sütöd fél órát, majd fólia nélkül pirítva.
2023. okt. 27. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/22 anonim ***** válasza:
88%

Fél óra szerintem legfeljebb kis adagra elég. Én bő másfél óráig szoktam egy szokásos mértetű zománcozott tepsiben. A pírítás viszont rövidebb idő.

Nem vitatkozon, de sokféle alapanyag, sütő és ízlés van.

Aki viszont végig pirosozra, hogy lehet, nem tudom miért tette.

Egyébként a főzése megy ki a divatból. Túl sok macera.

2023. okt. 27. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/22 anonim ***** válasza:
69%
Ertelmetlen. Miutan a fott tojast nem akarod szarra sutni, elotte hejaban felig megfozni mindenkepp jobb. Persze ha ezen akarsz sporolni faradsagot, elkeszited, de nem lesz isteni.
2023. okt. 27. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/22 anonim ***** válasza:
43%

Nagyon vékonyra!! szelem a krumplit és a szokásos hozzávalókon túl az egészet felöntöm tejjel. Először alufóliával letakarva sütöm, aztán pirítok rá. Előnyök: sokkal jobban összefőnek az ízek, minden finom kolbászízű lesz. Vigyázni: 1.a tej könnyen kifut, legyen elég magas a tepsi/jénai pereme. 2.a szokásosnál jobban meg kell sózni, mert a tej édes. Ezért kitaláltam, hogy a tejbe teszek sót és Piros Aranyat.

A sajtos-csirkés változatnál a lepirított csirkével, sajttal, fűszeres tejjel működhet a dolog.

2023. okt. 27. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/22 anonim ***** válasza:
76%

9. Én tejfölt szoktam kenni közé.

Sokkal finomabb nyers burgonyából, ahogyan te is írod.

2023. okt. 27. 14:56
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!