Mit csináljak ha nem sűrűsödik a paprikás krumpli?
Annyi vizet tettem hogy ellepje éppen de már fő lassan 1 órája és semmi sem történt a víz ugyanannyi rajta.
Nagyon elkezdett az elején forrni akkor lejebb vettem már puha minden sőt már túl puha is a krumpli de még mindig a víz ugyanannyi
Előttem válaszolók minden jót leírtak neked (kivéve a kiönteni a levet, azt felejtsd el, az nem jó ötlet). A jövőre nézve a tanácsom, hogy jegyezd meg, az a vízmennyiség, amit ma aláöntöttél, az túl sok, tehát legközelebb csak a fele mennyiséget öntsd rá.
Megjegyzem, én nem szoktam 1-2 evőkanálnyi víznél több vizet önteni alá, épp eleget ad ki a hagyma, a krumpli, a kolbász, és az az egy szem paprika, amit belefőzök, és a fűszerek sem égnek le. Ha vizet öntök alá, akkor az már krumpli leves lesz tejföllel és sárgarépával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!