Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért jó az al dente tészta?

Miért jó az al dente tészta?

Figyelt kérdés

Nem értem mi ez a rajongás érte, én a normálisan megfőtt tésztát szeretem, sőt, ha szétfőtt, ami nyilván nem jó, de nekem még az is jobb mint ez az őrültség, hogy al dente legyen. Kifejezetten zavaró és kellemetlen számomra. És nem ismerek olyat, aki másként gondolja. Persze nyilván nem ismerek mindenkit. Na mindegy.

Kérem ne jöjjön senki a sznob dumával, hogy ez csak az én proli gyomrom miatt van, mert kiütést kapok az elitista fellengzős marhaságoktól, amiknek a fele sem igaz. Ja és ne az előző mondatra reagáljatok pls, amiről tudom, hogy irritáló.



#tészta #Aldente
2023. okt. 13. 16:48
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Szét főtt tészta se jobb ami szét van esve tapad ragad, ugyanúgy a rizsbe se jó ami szinte már tejbegríz... Szeretem ha van textúrája! De kinek melyik!
2023. okt. 15. 17:34
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!