Leveles tészta helyett rizspapír?
Elöször is, tudom, a kettő nem ugyanaz, nem ez a kérdés.
Szerettem volna hét végére leveles tésztában sült zöldségféléket készíteni, a gond, hogy csak két kisétkű valakinek készíteném, a normál adagok nagy része fölösleges lenne.
Ezért arra gondoltam, lehetne-e esetleg rizspapírba csomagolni a zöldségféléket, és így csak pár, kis adagot készíteni.
Amit nem tudok, ha sütőben sütöm, hogy viselkedne a rizspapír, esetleg érdemes-e 2-3 rétegben használni?
Ha valakinek van valami tapasztalata vele, kérem, ossza meg velem.
Nem lehet sutni, megkemenyedik es szetporlad kb.
Inkabb nezz valami receptet hozza, rengeteg van a neten.
Egyebkent a leveles tesztat le is lehet fagyasztani. Szoval nem nagyon ertem, ha leveles tesztas kajat akarsz csinalni, akkor miert nem csinalod meg? :D
Maradekot lefagyasztod.
De oke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!