Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért forrott fel a lecsó?

Miért forrott fel a lecsó?

Figyelt kérdés

Elettük befőttes üvegbe.

Aztán 75C fokon hagytuk 15 percet utána ronggyal kiszedtem és hagytuk száraz dunsztban.

De néhány nap után kifolytak az üvegekből.

Tanácsot tudnátok adni?

Köszönöm


2023. aug. 16. 09:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
És a 15 perc sem. Azt értem, hogy nincs gyakorlatod, és a memóriátok is annyira rövid, hogy egy évre nem emlékszel. Meg még azt is elfogadom, hogy utána sem néztél. De 75 fokon 15 perc után kb. ugyanolyan nyers, mint előtte. Azért az elég feltűnő, nem?
2023. aug. 16. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Megjegyzem, hosszú évekig tettem el kész, megfőzött lecsót: szalonna, zsír, hagyma, paprika, paradicsom, (kevés nátriumbenzoát), forrón üvegbe töltve, lezárva + száraz dunszt és soha, semmilyen probléma nem volt. Felbontás után csak fel kell melegíteni, rátenni a tojást és/vagy hozzátenni a főtt rizst.
2023. aug. 16. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/24 anonim ***** válasza:
84%

Nyersen fagyasztani szokták lecsó alapot.

Meg kellett volna főzni pici nabenzoát és mehet a dunsztba .Ennyi a csoda.

2023. aug. 16. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/24 anonim ***** válasza:
41%
Itt nem a sterilizálás volt a gond, hanem az, hogy nem lett légmentesre zárva az üveg.
2023. aug. 16. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!