Nyitva a panel teteje, fel lehet menni, lehet ott bográcsozni?
Mivel ki kéne menni, messzire pestről ahol lehet szabadban bográcsozni vagy lecsót főzni (meg tuti foglalt minden kijelölt bogrács hely) felmehetek a tetőre azt ott főzhetek lecsót meg ilyeneket?
Komoly kérdés.
Persze figyelnék arra hogy ne olvadjon le a panel teteje.
Jogos. Bár adnék nekik 1-1 tányérral, annak azért biztos tökre örülnének.
Másik ötlet, a Népszigeten lehet bográcsozni? Kiviszek a dunapartra egy bográcsot meg fát, azt főzném a jó kajákat.
szeretek főzni, csak tudjátok, itt a jó időbe bográcsoznék meg bbq-znék nagyba, csak hát pesten nehéz ha nem kertes házban él az ember fia, lánya
nehéz az élet
A Dürer kertnek vannak hivatalos bográcsozós helyei, sőt, még bográcsot is lehet tőlük kölcsönözni.
Találtam egy listát, hol lehet bográcsozni Budapesten: [link]
De miért a panel tetején, amikor vannak erre kijelölt a helyek a természetben?
Mennék én is, csak nincs kivel.
Hát apám, egy kis kábelt nem égetnél ott a város közepén? Azt a suttyó mindenit neki.
Az egy dolog, hogy ez baromi veszélyes, ezt mondták már.
De szociális érzékenységből is nulla, esküszöm, mint aki barlangban nőtt fel.
Ez tutibiztos mód rá, hogy az egész ház meg a szomszéd tömb egy jó része is jól berágjon rátok.
Szerinted azon a blokkon hányan teregettek éppen ki, akinek te jól telefüstölöd a munkaruháját meg az ágyneműjét?
Hány ember szellőztetne?
Akikkel aztán te még X évig össze leszel zárva, és pontosan tudják is hogy te ki vagy.
Én legalábbis tuti tennék a levelesládádba egy kis macskasz@rt egy ilyenért, hogy feltűnjön neki, hogy mások is élnének a közelében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!