Nyitva a panel teteje, fel lehet menni, lehet ott bográcsozni?
Figyelt kérdés
Mivel ki kéne menni, messzire pestről ahol lehet szabadban bográcsozni vagy lecsót főzni (meg tuti foglalt minden kijelölt bogrács hely) felmehetek a tetőre azt ott főzhetek lecsót meg ilyeneket?
Komoly kérdés.
Persze figyelnék arra hogy ne olvadjon le a panel teteje.
2023. márc. 19. 14:22
11/13 anonim válasza:
Ha te itt bosszúról beszélsz, akkor ez valami szomszéd ellenes akció is?
És nem azért, de 1 tűzhelyen is lehet főzni, kultúr ember módjára és 2, lecsót nem a méregdrága márciusi paradicsomból fogok. Köszi.
12/13 A kérdező kommentje:
11, ne képzelegj, nyugi mondtam már.
2023. márc. 19. 19:20
13/13 anonim válasza:
A tetőn nem szabályos. 4 emeletes ház 3. emeletén lakom, erkélyen szoktam BBQ-zni. Nyáron ritkán, főleg ősztől -tavaszig, amikor nem zavarok senkit és amúgy is minden ablak be van csukva. Nyáron is szoktam, egyeztettem a két felettem lakóval akiket zavarhat. Soha nem szólt érte senki, 4.-en lakó szokta másnap kérdezni, hogy milyen lett a kaja... Élni és élni hagyni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!