Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A rakott krumplit, hogy...

A rakott krumplit, hogy csináljam ha még nem csináltam sose és ilyenre szeretném?

Figyelt kérdés

Nos párom imádja,de csak a nagymámájáét.Meg szeretnék vele próbálkozni h kb olyan legyen mint az övé. (s azért nem tőle kérem el mert akkor megtudná,h kérdezősködtem,a nagyi elég pletyis:) )

A lényeg h a mamájáéba se a tojás se a krumpli nincs egész darabokba,meg elég laza az állaga. Míg anyukáméba egészbe látszik a tojás,krumpli stb.

Az lenne a kérdésem h mivel érjem el,h olyan legyen? Főzzem meg előtte krumplit? Törjem összes a tojást?

tudom h bénán hangzik,de még sose főztem...se nem is nagyon értek hozzá!

Ha vki tud segíteni mgköszönném.

2010. okt. 15. 08:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
23%

"A krumplit mindenképpen főzd meg héjában,megpucolod,felkarikázod."

"a tojást én tojásszeletelővel vágom egész vékonyra,"

"szép sorjában a krumpli,tojás,""ja és a kolbász""aztán tejföl,megint krumpli."

"És persze a tetejére is jó sok tejfölt."

"az egészet berakom a sütőbe jó félórára, ott szépen összesül az egész, szépen kockákra vágva lehet szeletelni."

2010. okt. 15. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!