A rakott krumplit, hogy csináljam ha még nem csináltam sose és ilyenre szeretném?
Nos párom imádja,de csak a nagymámájáét.Meg szeretnék vele próbálkozni h kb olyan legyen mint az övé. (s azért nem tőle kérem el mert akkor megtudná,h kérdezősködtem,a nagyi elég pletyis:) )
A lényeg h a mamájáéba se a tojás se a krumpli nincs egész darabokba,meg elég laza az állaga. Míg anyukáméba egészbe látszik a tojás,krumpli stb.
Az lenne a kérdésem h mivel érjem el,h olyan legyen? Főzzem meg előtte krumplit? Törjem összes a tojást?
tudom h bénán hangzik,de még sose főztem...se nem is nagyon értek hozzá!
Ha vki tud segíteni mgköszönném.
"A krumplit mindenképpen főzd meg héjában,megpucolod,felkarikázod."
"a tojást én tojásszeletelővel vágom egész vékonyra,"
"szép sorjában a krumpli,tojás,""ja és a kolbász""aztán tejföl,megint krumpli."
"És persze a tetejére is jó sok tejfölt."
"az egészet berakom a sütőbe jó félórára, ott szépen összesül az egész, szépen kockákra vágva lehet szeletelni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!