Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Holnap vörösboros marhapörkölt...

Holnap vörösboros marhapörköltet csinálok ebédre. Hogy csináljam, hogy finom legyen? Még soha nem csináltam.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 4. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Érdekes vagy ahhoz képest h még nem csináltad!Tedd fel a hagymát úgy mintha sima pörköltet készítenél ha megsült tedd rá a husit és fehéredésig pirítsad ne hagyd ott folymatosan keverd ha kifehéredett akkor húzd le a tüzről tegyél rá pirospaprikát, és öntsed fel annyi vízzel h éppen ellepje.Füszerezd csipet majoranna,egy babérlevél,ha van akkor piros arany v gulyáskrém,őrölt bors,kevés kömény estleg delikát v más ilyen jellegü füszer lehet kocka is,takard le ha majdnem puha a husi cssak akkor tedd bele a vörösbort kb 2 decit de majd mikor kiforrta magát akkor fogod érezni h kell e még bele bor .Húzd félre és a tetjén lévő zsiradékra szór egy csipet lisztet,nem kell elkeverni mert beforja magát utáéna tedd vissza a tűzre és főzd készre.legjobban a hasábokra vágott sós krumpli illik hozzá Jó étvágyt. ha sikerül akkor szólj!
2009. ápr. 4. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
34%
Használj vörösbort és marhahúst
2009. ápr. 4. 21:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az 1. válaszolónak!
2009. ápr. 4. 22:15
 4/6 anonim ***** válasza:

én épp ma csináltam ezt ebédre ^^ amit az előző válaszoló leírt, nagyon jó szerintem

még annyit h én sokféle fűszer helyett csak borsot, sót, és olyan maggi pörkölt-ös ételízesítő kockát raktam bele, meg egyet, amit csak simán húsokhoz ajánlanak ragukba,pörköltbe, vagy leveshez..isteni lett

és a nagymamám nokedlit csinált hozzá :)

2009. ápr. 4. 23:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

en is igy szoktam csinalni (bar nem feherre, hanem kicsit jobban le szoktam porkolni a hust, azert porkolt) de:


az igazi szakacskonyvek ugy irjak, hogy

1. hagymat uvegesre

2. huzd felre es szord ra a pirospaprikat! (a hus elott, igen)

3. kis vizzel ontst fel majd susd le zsirjara

4. dobd ra a hust

...stb


Szoval eloszor a paprika, es utana a hus, allitolag ettol igazi porkolt a porkolt. xD

2009. ápr. 5. 02:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

Megcsináltam, nagyon-nagyon finom lett, köszönöm a segítséget!

Annyit változtattam, hogy több bor ömlött bele ;)

2009. ápr. 5. 13:03

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!